how to become a stripper

Stripper worden doe je niet zomaar…

Ga iedere dag richting de gym

Als stripper is het essentieel dat jij er altijd uitstekend fit en krachtig uit ziet voor het de kijkers. Houd je lijf perfect in shape en sport een paar keer elke week om er goed sterk uit te zien. Een jaarkaart pakken bij een sportschool is derhalve altijd een perfect plan om een goede stripper te worden. Een getraind lichaam lijkt bij een stripper geweldig aantrekkelijk. Je zal derhalve goed moeten gaan eten, echter neem bovendien genoeg calorietjes in de vorm van plantaardige eiwitten om spiermassa’s behouden ofwel op te bouwen, wanneer je middel slanker wordt. Met een sterk lijf kan je een vette striptease act verzorgen en daarom meer cash verdienen.

Stripper worden doe je niet zomaar…

Vrouwelijke strippers beuren inkomsten met de fantasieën van mannen ofwel meiden. Een perfecte stripper werkt tijdens een zaterdagavond en verstrekt dan dikke stripshows. Om een succesvolle mannelijke stripper te worden zal je zeer veel inspanningen moeten uitvoeren en over een stel vaardigheden bezitten.

Waar wil je rekening mee houden als jij een stripper wilt worden?

Het blijkt bijzonder beangstigend teneinde bij een groep mensen te moeten strippen. Weet jij een vrijgezelle menigte te amuseren tijdens een festival? Wanneer je dit niet overdenkt, kan jij er best geen eens mee beginnen.

Bespaar nooit bij je stripper kostuums

Allicht ga je als mannelijke stripper nooit gelijk bloot, maar zorg je er voor dat jij een fatsoenlijk striptease uniform hebt. Zorg daarnaast voor spullen waarmee je iets bijzonders kan geven.

Check voor de geschikte songs

Slimme muziek kan een stripact goed of slecht maken. Leer je danspassen van de striptease performance flink uit je hoofd zodat je een goede vaardigheid heb. Poog een reeks songs te traceren waarbij een aantal drums in te horen zijn.

Oefen daags jou passen zodat jij gauw inkomsten kunt gaan verdienen door jouw persoonlijke optreden. Train bovendien in de spiegelwand met verlokkend turen richting het de kijkers. Misschien kan jij als mannelijke stripper eveneens een paaldansact erbij doen.

Door professionele foto’s krijg je veel meer opdrachten

Kijk voor een professionele fotograaf die opzienbarende mooie foto’s van je als stripper kan nemen. Het blijft in elk geval van vitaal nut dat jij opteert bij een bekend boekingsbureau.